Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Vabilo k sodelovanju - Dnevi enakosti spolov FF

Spoštovani!

Obveščamo vas, da v okviru Načrta za uveljavljanje enakosti spolov, ki ga je lani sprejel Senat UL FF, spomladi pripravljamo vrsto aktivnosti, ki smo jih poimenovali Dnevi enakosti spolov FF.

V mesecu marcu, aprilu in maju tako organiziramo sklop različnih dogodkov, ki jih bo povezovalo ozaveščanje o enakosti spolov v akademskem prostoru, in sicer pogovore, okrogle mize, predavanja, predstavitve publikacij, raziskovalnih projektov in drugih aktivnosti. Cilj je oblikovati čim bolj raznolik nabor dogodkov, v katerih bi se pokazala vsebinska in metodološka raznovrstnost več kot trideset znanstvenih disciplin, ki jih gojimo na naši fakulteti.

V program si želimo vključiti tudi predstavitve študentskih aktivnosti in projektov, ki jih v povezavi s to tematiko morda že izvajate na vaših oddelkih, zato vas prijazno vabimo k sodelovanju. Veseli bomo tako predstavitev raziskav in projektov kot seminarjev in zaključnih nalog. Zaenkrat načrtujemo spletno izvedbo dogodkov, ki bi se odvili predvidoma v mesecu maju. Časovni okvir prispevkov je poljuben, (prav tako oblika vašega sodelovanja).

Do programa že potrjenih dogodkov lahko dostopate na tem zavihku. Ustvarjena je bila tudi posebna rubrika na spletni strani FF, kjer bodo poleg časovnice po končanih dogodkih objavljeni tudi posnetki dogodkov.

Vabimo vas, da do 20. 4. 2021, na naslov jagodic.neza@gmail.com sporočite namero o sodelovanju in kratek opis vašega predloga.

Veselimo se vaših predlogov in vas lepo pozdravljamo,

Študentke 2. delovne skupine NES (Neža Jagodic, Zala Julija Kavčič, Katja Černe in Mojca Suhovršnik)

prof. dr. Milica Antić Gaber, koordinatorica delovnih skupin NES

izr. prof. dr. Barbara Pihler Ciglič, prodekanja za kakovost FF UL

Notices

The Central Humanities Library

OHK FF departmental libraries during Easter holidays

Department of English

Change of Office Hours Lilijana Burcar

Department of Geography

Change of Office Hours Mojca Ilc Klun

Department of Archaeology

Change of Office Hours Katarina Katja Predovnik

Department of Romance Languages and Literatures

Change of Office Hours Jasmina Markič