Oddelek za umetnostno zgodovino

Junijski izpitni rok pri doc dr. Rebeki Vidrih

Junijski izpitni rok pri doc dr. Rebeki Vidrih

 

Vsi izpiti pri doc. dr. Rebeki Vidrih bodo v junijskem izpitnem obdobju, torej v sredo, 2. 6., potekali v živo na fakulteti in sicer v običajni obliki.

 

Izpit pri predmetih Fotografija in mediji sodobne umetnosti ter Sodobne teorije in metode umetnostne zgodovine bo pisni, izpit pri predmetih Umetnost novega veka v Zahodni Evropi I in Umetnost novega veka v Zahodni Evropi II pa bo sestavljen iz pisnega in ustnega dela.

 

Zaradi upoštevanja zaščitnih ukrepov bo pisni izpit potekal v več skupinah. Pisni izpit pri predmetih Fotografija in mediji sodobne umetnosti, Sodobne teorije in metode umetnostne zgodovine ter Umetnost novega veka v Zahodni Evropi II (19. in 20. stoletje) se bo začel ob 11.00 (predavalnica bo javljena naknadno, po zaključku roka za prijavo na izpit).

 

Glede točne ure in predavalnice pisnega izpita pri predmetu Umetnost novega veka v Zahodni Evropi I (16. – 18. stoletje) pa bodo študenti obveščeni preko e-pošte, potem ko bo rok za prijavo zaključen in bo znano, ali se bo potrebno razdeliti v več skupin.

 

Ustni del izpita pri predmetih Umetnost novega veka v Zahodni Evropi I in Umetnost novega veka v Zahodni Evropi II bo predvidoma potekal še isti dan v popoldanskih urah.

Notices

The Central Humanities Library

OHK FF departmental libraries during Easter holidays

Department of English

Change of Office Hours Lilijana Burcar

Department of Geography

Change of Office Hours Mojca Ilc Klun

Department of Archaeology

Change of Office Hours Katarina Katja Predovnik

Department of Romance Languages and Literatures

Change of Office Hours Jasmina Markič